Обіцянки мерів центру та заходу України: чого очікувати до кінця 2016 року

Читать на русском

«Слово і Діло» вирішило підготувати низку інфографік про обіцянки мерів міст, які вони мають виконати до кінця 2016 року. В цьому матеріалі розглянемо обіцянки міських голів Хмельницького, Житомира, Рівного та Вінниці.

Найбільше обіцянок, які мають бути виконані до кінця 2016 року, дав мер Хмельницького Олександр Симчишин – 6. Так, він зобов'язався закупити 10 тролейбусів, відкрити першу велодоріжку, встановити 50 електрозаправок, відремонтувати харчоблок у міській дитячій лікарні, відкрити філію ЦНАП в одному з мікрорайонів міста й створити в мікрорайоні Озерна нові транспортні маршрути.

Його колега з Житомира Сергій Сухомлин дав 5 обіцянок: виділити пільговикам 10 квартир, реконструювати вулицю Михайлівську, відкрити дві амбулаторії сімейної медицини, провести комплексний ремонт мікрорайону Нижня Польова та утеплити 22 соціальних об'єкти.

Міський голова Рівного Володимир Хомко та міський голова Вінниці Сергій Моргунов дали по 4 зобов'язання, пообіцявши виконати їх до кінця року. Самі обіцянки дивіться нижче на інфографіці.

Нагадаємо, раніше ми публікували інфографіки щодо обіцянок мерів центру та півночі, а також півдня України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: