У КМДА розповіли, коли вулиця Сагайдачного стане повністю пішохідною

Читать на русском
Нова транспортно-пішохідна схема по вул. Петра Сагайдачного від вул. Андріївської до Контрактової площі запрацює з кінця жовтня.

Київська міська державна адміністрація (КМДА) відкриє постійну пішохідну зону на вулиці Петра Сагайдачного в Подільському районі до 31 жовтня цього року.

Про це йдеться повідомленні прес-служби КМДА, передає «Слово і Діло».

«Реалізація проекту передбачає впровадження нової транспортно-пішохідної схеми з метою створення пішохідної вул. Петра Сагайдачного (від вул. Андріївської до Контрактової площі). Відзначимо, що до кінця тижня почнеться експеримент – схема, розроблена переможцями конкурсу в рамках створення проекту «Київська вітальня», буде впроваджена терміном на один місяць», – йдеться в повідомленні.

Доцільність створення пішохідної зони буде визначена за результатами проведення експерименту.

Станцію метро «Дорогожичі» можуть забудувати, як «Героїв Дніпра» – КМДАНа сьогоднішньому засіданні департаменту транспортної інфраструктури КМДА Київське інвестиційне агентство запропонувало забудувати надстанційний оглядовий майданчик метро Дорогожичі під торговий центр.

Як повідомлялося раніше, в серпні КМДА відкрила пішохідну зону на вулиці Сагайдачного у вихідні та святкові дні, а також неробочі дні релігійних свят.

Нагадаємо, що київська влада в найближчому майбутньому оголосить конкурс на обслуговування 112 маршрутів громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: