Буряк досі не відремонтував каналізаційний колектор у Запоріжжі

Читать на русском
Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк не виконав дві обіцянки, які стосувалися ремонту каналізаційного колектора.

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк уже втретє переніс терміни завершення робіт щодо реконструкції місцевого каналізаційного колектора.

Вперше мер Запоріжжя обіцяв завершити ремонт у травні, а потім – до кінця червня. Відповідні зобов'язання Володимира Буряка «Слово і Діло» зафіксувало двічі – в лютому та квітні.

Під час його візиту 29 червня на місце виконання робіт із реконструкції каналізаційного колектора виявилося, що ремонт досі не завершений. За словами мера Запоріжжя, вперше терміни переносилися через неритмічні надходження бюджетних коштів. Буряк додав, що на нараді було ухвалено нове рішення про перенесення дати завершення робіт до 15 вересня.

Таким чином, мер Запоріжжя провалив одразу дві власні обіцянки.

Нагадаємо, 17 лютого 2016 року Володимир Буряк під час виїзної наради запевнив, що реконструкцію каналізаційного колектору до каналізаційної насосної станції КНС-1 буде завершено в травні поточного року. А вже 13 квітня він пообіцяв завершити ремонт каналізаційного колектора до 30 червня.

Загалом «Слово і Діло» зафіксувало 17 обіцянок мера Запоріжжя, з яких він виконав лише 3, ще 11 – перебувають у процесі виконання. Слід зазначити, що три невиконані обіцянки Буряка стосуються комунальної сфери. Рейтинг його відповідальності – 18%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: