Сєнкевич досі не оновив е-чергу в дитячі садки Миколаєва

Читать на русском
Останнє оновлення розділу Електронна реєстрація дітей в ДНЗ Миколаєва на сайті міської ради відбувалося в квітні 2015 року.
Олександр Сєнкевич

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич за півроку не зміг оновити програму обліку черг в дитячі садки міста.

21 січня 2016 року мер міста Миколаїв Олександр Сєнкевич анонсував впровадження нового інструменту в існуючій системі електронного обліку черг в дитячих садках міста.

Таке рішення Сєнкевич прийняв після зустрічі з радником міністра економіки України Яникою Мерило, після чого доручив підготувати всю документацію щодо впровадження інновації. Зміни надали б жителям Миколаєва прозорий доступ до інформації на сайті міської ради про стан черг в дитячі садки в режимі онлайн.

У той же час в міськраді Миколаєва повідомили, що електронна черга працює з 2014 року, а останнє оновлення відповідного розділу «Електронна реєстрація дітей в ДНЗ Миколаєва» відбувалося в квітні 2015 року. Але на сьогодні ніяких якісних змін е-черга не зазнала.

Як довго чекати від мера з освітою фахівця в сфері інформаційних технологій впровадження інструментів електронної демократії – питання досі відкрите.

У базі даних «Слово і Діло» зафіксовано 21 обіцянку голови Миколаєва Олександра Сєнкевича, з яких він виконав лише 2. Відзначимо, що коефіцієнт відповідальності мера дуже низький – 10%. З повним переліком обіцянок політика можна ознайомитися на сторінці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: