СБУ та податківці перекрили канал постачання зброї диверсантам «ДНР»

Читать на русском
Частина вантажу зброї, що перевозилася, призначалася для закладки в схрон для диверсійної групи терористів.

Служба безпеки України спільно з працівниками Державної фіскальної служби перекрила канал постачання зброї з тимчасово окупованих територій Донецької області для потреб диверсійних груп «ДНР».

Про це з посиланням на прес-центр СБУ повідомляє «Слово і Діло».

«На блокпосту біля села Березове Мар'їнського району Донецької області правоохоронці зупинили авто. Під час огляду машини співробітники спецслужби виявили шість одиниць вогнепальної нарізної зброї, в тому числі одну снайперську і дві штурмові гвинтівки. Чоловік надав підроблені документи про походження зброї», – йдеться в повідомленні.

За інформацією СБУ, зловмисник перевозив частину зброї для закладки до схрону, призначеного для диверсійної групи терористів. Відкрите кримінальне провадження за ст. 358 Кримінального кодексу України.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко заявив, що буде відновлювати роботу української агентуриСказано 3 січня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення всіх причетних до організації та функціонування каналу передачі зброї диверсантам.

Як повідомлялося раніше, контррозвідка Служби безпеки України з початку року виявила 455 членів диверсійно-розвідувальних груп, 39 із яких вдалося затримати.

Нагадаємо, що представники Спільного центру з контролю й координації Збройних сил РФ відмовляються надавати ОБСЄ відомості про обстріли, аргументуючи це тим, що «їм заборонили» це робити.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: