Контррозвідка нарахувала близько півтисячі людей у ​​ворожих ДРГ

Читать на русском
З початку року було виявлено та припинено діяльність двох ДРГ, пов'язаних із незаконними збройними формуваннями, що діють на території ЛНР і ДНР.

Контррозвідка Служби безпеки України з початку року виявила 455 членів диверсійно-розвідувальних груп, 39 з яких вдалося затримати.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«У поточному році співробітники підрозділів контррозвідки СБУ (в тому числі в районі проведення АТО) виявили 455 членів диверсійно-розвідувальних груп, 39 з яких затримані», – зазначили в СБУ.

38 затриманих членів ДРГ є представниками «ДНР/ЛНР», а один бойовик – мешканцем Харківської області.

За цей період також було виявлено та припинено діяльність двох ДРГ, пов'язаних із незаконними збройними формуваннями «ЛНР/ДНР».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко заявив, що буде відновлювати роботу української агентуриСказано 3 січня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Під час ліквідації було затримано 12 осіб (11 – громадяни України, 1 – громадянин РФ), вилучено зброю, боєприпаси та вибухові пристрої, які планували використовувати при здійсненні терористичних актів на території Одеської та Херсонської областей.

Нагадаємо, в липні в районі Троїцького Донецької області українські військові відбили рейд ворожої диверсійної групи чисельністю понад 20 осіб, яка намагалася непомітно потрапити в тил українських військ.

Раніше представники розвідки повідомляли, що рівень загрози нацбезпеці України залишається високим.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: