Тимчук опублікував обіцяний список спонсорів терористів «ЛНР»

Читать на русском
Народний депутат Дмитро Тимчук виконав обіцянку про публікацію списку найбільших платників податків самопроголошеної Луганської народної республіки.
Дмитро ТимчукФото: Олександр Чекменьов

Народний депутат Дмитро Тимчук виконав обіцянку про публікацію списку спонсорів терористів самопроголошеної «Луганської народної республіки».

Намір зробити це він висловив ще 3 червня, нагадує «Слово і Діло».

А вже 1 серпня на сайті «Інформаційного спротиву» з'явився перелік найбільших платників податків «ЛНР». Серед них багато підприємств гірничовидобувної галузі, а також промислових машинобудівних, хімічних, енергетичних і сільськогосподарських підприємств. Близько двох десятків із них здійснюють зовнішньоекономічну діяльність за допомогою залізниці, ще 125 – акредитовані для здійснення ЗЕД, уточнили в «ІС».

Таким чином, уже 9 обіцянок Дмитра Тимчука отримали статус «виконано». Всього представник «Народного фронту» в парламенті дав 19 обіцянок, з яких провалив поки лише 2. Завдяки цьому, маючи 47% виконаних зобов’язань, Тимчук розташувався на 27 місці в рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради України.

Нагадаємо, вчора Олександра Єфремова засудили до двох місяців тюремного ув'язнення на час досудового слідства у справі про посягання на територіальну цілісність України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: