Окупанти готують луганчан до протидії миротворчій місії – ГУР

Читать на русском
Зокрема, російські інструктори відпрацьовують із жителями Луганська способи блокування та захоплення транспорту, розмежування мирного населення та збройних груп.

Командування російських окупаційних військ готує населення Луганська до організованої протидії збройній міжнародній миротворчій місії на випадок її введення на східних територіях України, непідконтрольних українській владі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«На 19 липня в Луганську заплановано проведення показового тренування на тему «Беззбройна протидія вторгненню міжнародної збройної місії». План заходу передбачає демонстрацію різних ситуацій при зіткненні мирного населення з озброєними миротворцями й можливі варіанти їх вирішення», – інформує військова розвідка України.

Ватажок «ЛНР» кличе Україну на переговори щодо виборів на ДонбасіВатажок так званої «ЛНР» Ігор Плотницький запропонував Україні провести прямі переговори щодо проведення місцевих виборів у окупованій Луганській області.

Зокрема, російські інструктори відпрацьовують із мешканцями Луганська способи блокування та захоплення транспорту, розмежування мирного населення та збройних груп, звільнення парламентарів, роззброєння військовослужбовців миротворчого контингенту.

«Особлива увага приділятиметься питанням фото- та відеофальсіфікаціі доказів насильницьких дій миротворців проти громадян і психологічниму впливу на озброєних працівників місії», – уточнили в ГУР.

Нагадаємо, що мешканця непідконтрольної українській владі території Луганської області судитимуть за державну зраду (шпигунство) та сприяння діяльності терористичної організації («ЛНР»).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: