Бойовики більше 70 разів обстріляли позиції українських військових – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань обстріляли українську армію з важкої артилерії та мінометів.

Бойовики самопроголошених республік продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України із заборонених артилерії та мінометів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

«Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною. Минулої доби російські окупанти 72 рази застосували зброю проти українських захисників. 37 обстрілів зафіксовано на маріупольському напрямку», – йдеться в повідомленні.

Так, сепаратисти із артилерії калібру 152 мм обстрілювали позиції ЗСУ в Мар’їнці, а зі 122-мм самохідних установок – у Красногорівці. Також ворог застосував 120-мм міномети проти сил АТО в Старогнатівці, Богданівці, Новогригорівці, Водяному, Широкиному, Мар’їнці та Красногорівці.

«На донецькому напрямку підтверджено 30 випадків ведення вогню противником. Зі 122-мм артилерії він обстрілював Опитне та Піски, а 120-мм міномети застосував у Авдіївці та Зайцевому. Також по укріпленнях сил АТО в цих населених пунктах окупанти стріляли з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї», – додали в штабі АТО.

Крім того, бойовики активізувалися на луганському напрямку, де з 82-мм мінометів і зенітних установок вели вогонь по силах АТО в Новотошківці, а з гранатометів різних систем – у Станиці Луганській.

Боевики более 70 раз обстреляли позиции украинских военных – штаб АТОSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: