Бойовики продовжують обстрілювати українську армію з артилерії – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань обстріляли позиції Збройних сил України із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Бойовики самопрогодошених республік обстріляли опорні пункти Збройних сил України із забороненої артилерії та важких мінометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції підрозділів сил АТО. За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 – на донецькому, 18 – на маріупольському та 4 – на луганському напрямках», – йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу АТО, сепаратисти застосували 122-мм артилерію по позиціях ЗСУ в Миколаївці другій, а зі 120-мм мінометів вели вогонь у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці другій.

«По Новгородському та н. п. Дача окупанти стріляли з 82-мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82-мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці», – додали в штабі.

Також НЗФ були активні й на маріупольському напрямку, де зі 122-мм артилерії та 120-мм мінометів обстріляли сили АТО в Красногорівці, з мінометів калібром 82 мм – у Гнутовому, а великокаліберні кулемети – по захисниках Широкиного.

Боевики продолжают обстреливать украинскую армию из артиллерии – штаб АТОSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: