Розвідка виявила масову втечу бойовиків «ЛНР» – Тимчук

Читать на русском
За словами Тимчука, бойовики дезертують через чутки про нібито запланований масштабний наступ ЗСУ.
Дмитро Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив, що українська розвідка зафіксувала випадки дезертирства бойовиків так званої «ЛНР».

Як передає «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Сепаратисти лякають жителів Донбасу бомбардуваннями – ТимчукУ так званій ЛНР проросійські терористи поширюють чутки про бомбардування цивільних об'єктів, що готують сили АТО.

За словами Тимчука, серед луганських сепаратистів продовжують поширюватися чутки про нібито повномасштабний наступ ЗСУ. Бойовикита місцеві ЗМІ розповсюджують чутки про масове перекидання бойової техніки та озброєння сил АТО в Лисичанськ і Сєвєродонецьк, повідомляючи також про перекидання штурмової авіації, РСЗВ і «бригад найманців НАТО».

Тимчук зазначає, що замість консолідації бойовиків ці чутки мають зворотний ефект. Так, у лавах частин і підрозділів «2-го АК ЛНР» різко зросла кількість дезертирів. Особливо складна ситуація, за його словами, склалася у «2-й окремій мотострілковій бригаді народної міліції ЛНР», звідки втекли понад 20 бойовиків.

Нагадаємо, раніше Тимчук заявляв про випадки дезертирства бойовиків із так званого «1-го армійського корпусу ДНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: