Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 17 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла не спокійно. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим повної тиші на Донбасі.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів та стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти в Авдіївці, а зі стрілецької – у Мар'їнці.

На Маріупольському напрямку сепаратисти з мінометів калібру 120 міліметрів декілька разів вели вогонь по силах АТО неподалік Новотроїцького, а по українських військових у Широкиному стріляли зі стрілецької зброї та гранатометів.

На Луганському напрямку проросійські бандформування вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по укріпленнях Збройних сил України в районі Новозванівки та Трьохізбенки.

Окрім того, бойовики застосували ударні БПЛА, скинувши 6 вибухових пристроїв на одну з українських тилових військових частин. За інформацією штабу АТО, втрат серед особового складу та техніки немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: