Романюк не створив центр для дітей у Луцьку

Читать на русском
Незважаючи на те, що проект Інтеграційного центру для дітей та молоді розроблено, наразі будівельні роботи не проводяться.
Мер Луцька Микола Романюк

Мер Луцька Микола Романюк вніс у плани міської влади на 2014 рік створення Інтеграційного центру для дітей та молоді на вул. Бенделіані, 7, однак протягом двох років так і не зміг реалізувати заплановане.

Цю обіцянку міського голови Луцька «Слово і Діло» зафіксувало 10 лютого 2014 року. Згідно з листом Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, кошти на облаштування Центру виділялися з міського та обласного бюджетів.

Передбачалося, що міський бюджет покриє витрати на перекриття даху та встановлення комунікацій, з обласного бюджету кошти йшли на виготовлення проектно-кошторисної документації. В 2015 році також планувалося залучити кошти соціально відповідального бізнесу, благодійних організацій і кошти з місцевого бюджету. Загальна вартість реконструкції приміщення становила 6,445,573 млн грн.

Романюк відкриє Інтеграційний центр для дітей та молодіСказано 10 лютого 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

У процесі моніторингу виявилося, що робота зі створення Інтеграційного центру для дітей та молоді таки ведеться за адресою вул. Бенделіані, 7 в частині незайнятого приміщення. Однак за проектно-кошторисною документацією вартість реконструкції приміщення перевищує 6,4 млн грн і в 2015 році проведено консервацію об'єкта.

Незважаючи на те, що проект Інтеграційного центру для дітей та молоді розроблено, наразі будівельні роботи не проводяться. Таким чином, «Слово і Діло» констатує, що мер Луцька Микола Романюк не виконав свою обіцянку.

У рейтингу «Слова і Діла» Романюк представляється політиком середньої ефективності. Так, за час діяльності на посаді мера Луцька він видав 353 обіцянки, з яких 163 (46%) він виконав, а 136 (39%) – виконати не зміг. Із переліком усіх обіцянок політика можна ознайомитися на відповідній сторінці. Порівняти його роботу з мерами інших міст України можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: