Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 17 березня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні проведення АТО пройшла без змін. Проросійські бандформування не припиняють обстрілів українських позицій.

Обстріли:

На Донецькому напрямку бойовики з усіх видів зброї, у тому числі мінометів калібром 82 та 120-мм, обстріляли опорні пункти українських військових у Зайцевому та Авдіївці, випустивши при цьому більше 130 мін.

Сепаратисти з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляли позиції сил АТО в Новгородському та Майорську. Також, бойовики з ПТРК вели вогонь по опорних пунктах неподалік Попасної та Троїцького, з БМП – поблизу Луганського та тричі – біля Авдіївки.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках Широкіного з мінометів калібру 82 мм, ПТРК та стрілецької зброї.

Крім того, ворожі снайпери обстрілювали позиції поблизу Невельського, Мар’їнки та Красногорівки. А о 19:15, поблизу позицій сил АТО в районі Попасної, ДРГ ворога у складі близько 10 чоловік намагалась проникнути у тил української території, але була помічена спостерігачем. Відкривши вогонь на ураження українські бійці змусили найманців відступити.

Загалом, за минулу добу було зафіксовано 52 обстріли.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: