Рейтинг відповідальності депутатів ВР: лідери та лузери

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує слідкувати за тим, як виконують свої обіцянки народні депутати Верховної Ради VIII скликання. У лютому 2016 року в лідери за рівнем відповідальності вийшла «Самопоміч» – її нардепи протягом місяця виконали 4 обіцянки, що становить 40% від усіх зафіксованих зобов’язань об’єднання за минулий місяць.

Найбільшу кількість виконаних обіцянок природно має найчисленніша фракція парламенту – «Блоку Петра Порошенка», на рахунку якої 8 виконаних обіцянок, проте у співвідношенні із загальною кількістю обіцянок вони становлять усього 24%. Фракцією, що провалила найбільшу обіцянок виявилася «Батьківщина». В підопічних Юлії Тимошенко за лютий 3 невиконаних обіцянки в пасиві.

Найбільш відповідальним депутатом уже вкотре поспіль став позафракційний Дмитро Добродомов, у якого слово не розійшлося з ділом у 69% випадків. Йому на п’яти наступає спікер парламенту Володимир Гройсман, у якого 64% виконаних зобов’язань. Третю сходинку в рейтингу посідає член «БПП» Сергій Мельник. Він виконав 63% обіцянок.

В антирейтингу відповідальності сумнівне лідерство серед народних депутатів утримує член групи «Воля народу» Ігор Молоток, який провалив рекордних 94% обіцянок! За ним ідуть на 3 відсотки відповідальніший «опоблоківець» Сергій Матвієнков та представник «Відродження» Віктор Бондар, у якого процент провалених обіцянок сягає 89.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: