Рейтинг найвідповідальніших жінок Кабміну та Верховної Ради

Читать на русском

У 1987 році Організація Об'єднаних Націй оголосила 8 березня Міжнароднин жіночим днем. На сьогодні, крім країн СНД, його святкують у небагатьох країнах. Цей день є вихідним лише в деяких країнах Азії, Африки та, звичайно ж, на пострадянськиому просторі. «Слово і Діло» вирішило підготувати до цього дня рейтинг найвідповідальніших жінок-політиків в Україні.

Так, найвідповідальнішою жінкою-політиком стала міністр Кабінету міністрів Ганна Онищенко. Проте такий результат спричинений невеликою кількістю обіцянок – всього 3. На другій сходинці опинилася міністр фінансів Наталія Яресько – 57% відповідальності за власні обіцянки. Деякі політики розповсюджують чутки, що Яресько найближчим часом очолить новий склад Кабміну.

Третє місце в нашому рейтингу посідає нардеп від фракції «Народного фронту» Людмила Денісова – 57% відповідальності (34 обіцянки виконані, 7 – у процесі й 19 – не виконані). Четверта в рейтингу – також нардеп від «НФ», Олена Колганова (46% відповідальності). П'ятірку найвідповідальніших жінок-політиків замикає також народний депутат від «НФ» – Наталія Кацер-Бучковська (46%).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: