Жебрівський прокоментував його можливе призначення генпрокурором

Читать на русском
На переконання Жебрівського, його посада керівника Донецької ВЦА є достатньо відповідальною для нього.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський не має наміру погоджуватися на посаду генерального прокурора України.

Про це він заявив у програмі «Hard Talk» на телеканалі «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«У мене є робота, важка і дуже відповідальна. Не менш відповідальна, ніж посада генерального прокурора, тому що, на моє глибоке переконання, територіальна цілісність України і розвиток України залежить від того, яким чином буде розвиватися Донецька область», — зазначив Жебрівський.

Жебрівський або Луценко: порівняння кандидатів на посаду генпрокурораСлово і Діло продовжує порівнювати політиків на підставі аналізу даних ними обіцянок. Сьогоднішні герої – Луценко, Шокін і Жебрівський.

За його словами, якщо йому б запропонували обійняти посаду генпрокурора то він би відмовився. «Швидше за все ні ніж так», — сказав голова Донеччини.

Нагадаємо, раніше народний депутат України від фракції «Самопомочі» Єгор Соболєв заявив, що на посаду генпрокурора розглядаються кандидатури лідера фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрія Луценка і керівника Донецької ВЦА Павла Жебрівського. Пізніше Юрій Луценко виключив можливість свого призначення генпрокурором.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: