Карта АТО: ситуація на сході України станом на 8 грудня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 8 грудня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Минула доба у зоні АТО пройшла під обстрілами бойовиків. Проросійські бандформування продовжують порушувати режим припинення вогню вздовж усієї лінії розмежування.

Обстріли:

На Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали Піски, Авдіївку, Новгородське та Новоселівку. Також, сепаратисти з 82-мм мінометів вели вогонь по Красногорівці.

На Артемівському напрямку незаконні збройні формування з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли Майорськ, Зайцеве, Кірове та Луганське. А по Ленінському та Луганському бойовики стріляли з 82-мм мінометів.

На Маріупольському напрямку сепаратисти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли Строганівку.

На Луганському напрямку проросійські бандформування з гранатометів вели вогонь по Трьохізбенці.

А близько 18 години в районі Зайцевого відбулося бойове зіткнення. Сепаратисти у кількості до 10 осіб знову намагалися атакувати опорний пункт сил АТО. Отримавши гідну відповідь, бойовики втекли з поля бою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: