Порошенко: Україна – найперспективніша країна у світі

Читать на русском
Порошенко закликав інвесторів вкладати гроші в Україну, а також запевнив, що сьогодні Україна є одним з найперспективніших місць для інвестицій.

Президент Петро Порошенко закликав інвесторів вкладати гроші в Україну, а також запевнив, що сьогодні Україна є одним з найперспективніших місць для інвестицій.

Про це він заявив на відкритті Міжнародної конференції на підтримку реформ в Україні, яка проходить сьогодні, 28 квітня, у Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на сайт Глави держави.

«Хоча ми маємо справу з військовою агресією на Сході, нам вдалося довести площу нестабільності до 7% території України, включаючи Крим. І нам вдається тримати ситуацію під контролем», – сказав Президент.

«Україна потребує інвестицій, щоб створювати і розвивати свій величезний потенціал - потенціал, яким так довго нехтували. Нам потрібні інвестиції щоб відновити нашу економіку і почати стійке зростання - зростання, яке не тільки модернізує Україну, а яке буде вигідно й для інвесторів в Україні», - зазначив Порошенко.

Наприкінці свого виступу Глава держави звернувся до присутніх із закликом вірити в Україну та підтримувати її. «Будь ласка, повірте в Україну і приєднуйтесь до нас в цьому історичному процесі», - сказав Президент.

Міжнародна конференція, яка проходить сьогодні в Києві, спрямована на мобілізацію і збільшення підтримки України. В її роботі беруть участь понад 500 іноземних інвесторів, представників бізнесу і державних структур з 56 країн світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: