Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації

Онищук пообіцяла створити Офіс децентралізації

15 липня 2021 року голова Івано-Франківської облдержадміністрації Світлана Онищук пообіцяла створити Офіс децентралізації, який надаватиме юридичну, консультативну та методичну допомогу тергромадам.
Виконано
Сказано 15 липня 2021 р.

Джерело

  • http://www.if.gov.ua/news/svitlana-onishuk-za-miscevim-samovryaduvannyam-majbutnye-nashoyi-derzhavi?fbclid=IwAR0556ZhDCuGXf9jcI8FiSjgsBqfg4qbb2S3nPh1dGoLtKm2i7iIqVcnMfs
  • https://youtu.be/L3yEvpomHRE
  • Лист Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 29 грудня 2021 року

Результат

4 вересня 2021 року Світлана Онищук зазначила, що планує відкрити Офіс децентралізації на третій місяць від свого призначення на посаду очільниці ОДА. Варто зазначити, що Світлану Онищук призначено 8 липня 2021 року, тобто три місяці припадає на жовтень (відео 21:30-21:50).

Розпорядженням від 17 листопада 2021 року № 454 затверджено нову структуру департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської ОДА до складу якої входить управління Офіс децентралізації. Зазначений підрозділ має надавати методичну та методологічну допомогу територіальним громадам, налагоджувати належні комунікації та партнерство, надавати супровід інвестиційним проєктам та забезпечення організації реформи децентралізації. Відповідно до структури - в Офісі працюватиме 12 співробітників.

Враховуючи, що Офіс децентралізації створено, то обіцянка отримує статус "виконано".