Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр охорони здоров'я України

Ляшко пообіцяв спільно з Мінцифри удосконалити та перезапустити додаток «Вдома»

2 липня 2021 року міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко пообіцяв спільно з Мінцифри удосконалити та перезапустити додаток «Вдома».
Виконано
Сказано 2 липня 2021 р.

Джерело

  • https://ua.interfax.com.ua/news/general/753279.html
  • https://moz.gov.ua/article/news/onovlennja-zastosunku-vdoma-scho-zminilos-i-jak-teper-dotrimuvatis-rezhimu-samoizoljacii-pislja-peretinu-kordonu---
  • https://thedigital.gov.ua/news/onovleni-pravila-vizdu-v-ukrainu-yak-teper-pratsyuvatime-zastosunok-vdoma

Результат

У жовтні 2021 року в Мінцифри повідомили про оновлення додатку «Вдома» для проходження самоізоляції після в’їзду до України, змінивши деякі особливості його роботи.

«Мінцифра розробила застосунок Вдома у найважчий для країни час, за кілька днів. Він успішно виконав свою функцію. За минулий рік застосунком скористались майже мільйон людей, які поверталися з-за кордону і проходили 14 днів самоізоляції. Завдяки застосунку вони могли робити це вдома в зручних умовах. Або ж здати ПЛР-тест і завершити самоізоляцію. Тепер, враховуючи актуальну ситуацію, Вдома змінить свої функції. Його потрібно буде встановлювати лише на 72 години і не потрібно буде регулярно проходити контроль за даними геолокації та робити фото», – зазначив Михайло Федоров.

Враховуючи цю інформацію, обіцянці присвоєно статус «виконано».