Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Запорізької обласної державної адміністрації

Старух пообіцяв, що льодову арену у Мелітополі відкриють до кінця 2021 року

25 червня 2021 року голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух пообіцяв, що льодову арену у Мелітополі відкриють до кінця року. "Заплановано відкрити і буде відкрито протягом останнього року у Мелітополі басейн ШВСМ, буде ще біля СШ льодова арена, стадіон у Василівці та Камишевахах - буде завершено будівництво", - пообіцяв Старух (відео 5:51).
Виконано
Сказано 25 червня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/sQQeBSjXs-I?t=343
  • https://www.zoda.gov.ua/news/58759/u-melitopoli-prezentuvali-suchasniy-sportivniy-kompleks-z-lodovoju-arenoju.html

Результат

29 грудня 2021 року проведено церемонію відкриття спорткомплексу у Мелітополі, що вмістив у собі льодову арену площею - 58х28 метрів, де можуть одночасно кататися 120 осіб, трибуни розраховані на 500 глядачів, є 4 великі роздягальні з душовими кабінами, суддівські та тренерські приміщення, сушарку для ковзанів з іонізацією повітря, кафе, тренажерний та конференц-зали.

Під час будівництва льодової арени передбачено усі необхідні умови для безперешкодного та зручного переміщення маломобільних груп населення відповідно до чинних норм та правил.

Загальна вартість будівництва льодової арени становить понад 155 млн гривень (субвенція із державного бюджету на розвиток спортивної інфраструктури – 129,3 млн грн., субвенція із державного бюджету соціально-економічного розвитку – 10 млн грн., місцевий бюджет – 15,8 млн грн.).