Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Заступник голови депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови комітету з питань антикорупційної політики

Янченко пообіцяла найближчим часом ініціювати обговорення і розгляд Антикорупційним комітетом та Верховною Радою законопроєкту про реформу АРМА

25 травня 2021 року народний депутат України Галина Янченко пообіцяла найближчим часом ініціювати обговорення і розгляд Антикорупційним комітетом та Верховною Радою законопроєкту про реформу АРМА. "Тому найближчим часом буду ініціювати: 2. обговорення і розгляд Антикорупційним комітетом, а потім і Верховною Радою законопроекту про реформу АРМА з урахуванням компромісних позицій, які можуть бути внесені до моїх законопроектів до другого читання", - зафіксовано у Facebook.
Виконано
Сказано 25 травня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/halyna.yanchenko/posts/10224689093644398
  • https://www.facebook.com/halyna.yanchenko/posts/10224780898499462
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=14755

Результат

8 червня 2021 року Галина Янченко опублікувала на своїй сторінці у Facebook інформацію про те, що Комітет з питань антикорупційної політики розглянув та підтримав законопроект про реформування АРМА № 5141.

14 липня 2021 року у Верховній Раді було прийнято законопроєкт про внесення змін до Закону України про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів щодо гарантій прав українських та іноземних інвесторів № 5141, метою якого створення законодавчих передумов для підвищення прозорості системи розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, реалізації таких активів, підвищення інституційної спроможності та ефективності роботи Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, збільшення надходжень до державного бюджету від реалізації активів, які перебувають в управлінні Національного агентства, а також усунення суперечностей між чинними актами в частині розшуку, управління та реалізації активів, одержаних від корупційних та інших злочинів.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки Галина Янченко проголосувала "за" рішення, яке було ініційовано та реалізовано до кінця сесії.