Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань бюджету

Копанчук пообіцяла ініціювати розгляд проєкту постанови про встановлення пільгового тарифу на електроенергію у 30-км зоні атомних електростанцій

14 квітня 2021 року народний депутат України Олена Копанчук пообіцяла ініціювати розгляд проєкту постанови про встановлення пільгового тарифу на електроенергію у 30-км зоні атомних електростанцій. "Я сподівалася на підтримку парламенту, щодо встановлення пільгового тарифу на електроенергію для населення, яке постійно проживає у 30-км зоні атомних електростанцій, у розмірі 70% діючого тарифу. На жаль, вчора народні депутати України не підтримали цю ідею. Я буду далі ініціювати розгляд даного питання і вже з колегами підготували новий Проект Постанови ВРУ "Про звернення до КМУ щодо вжиття невідкладних заходів з метою зниження ціни на електричну енергію для побутових споживачів, які проживають у 30-километровій зоні атомних електростанцій", - зафіксовано Facebook.
Виконано
Сказано 14 квітня 2021 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/kopanchuk/posts/2970079776609878
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=71671

Результат

15 квітня 2021 року Верховною Радою було одержано проєкт постанови про звернення до Кабінету Міністрів України щодо вжиття невідкладних заходів з метою зниження ціни на електричну енергію для побутових споживачів, які постійно проживають у 30-кілометровій зоні атомних електростанцій № 5382.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки народний депутат є одним з ініціаторів цього проєкту Постанови.