Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Тарасенко пообіцяв сприяти розв'язанню проблеми затримки будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб

1 квітня 2021 року народний депутат України Тарас Тарасенко пообіцяв сприяти розв'язанню проблеми затримки будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, парламентарій опублікував допис, у якому повідомив про те, що у результаті своєї нещодавньої робочої поїздки на Луганщину та спілкуванні з місцевими жителями Рубіжного та Кремінни переконався у тому, що проблема переселення внутрішньопереміщених осіб актуальна. Його обурює не виконання відповідної соціальної програми: "Та які гарантії, що люди отримають обіцяне? І чому Програма із забезпечення житлом ВПО не виконана у повному обсязі у 2020-му?" "Як Голова підкомітету ВРУ з прав людини, візьму це питання під особистий контроль. І я зроблю все, від мене залежне, щоби ті, хто втратив домівки внаслідок війни якнайшвидше отримали гідне житло", - зафіксовано у Facebook.
У процесі
Сказано 1 квітня 2021 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/tarasenkomp/posts/303713174452291

Результат

Наразі народний депутат очікує письмову відповідь з Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова.