Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України

Стефанішина пообіцяла невідкладно створити робочу групу для формування позиції на переговори щодо оновлення Угоди про асоціацію з ЄС

В інтерв'ю опублікованому 9 квітня 2021 року віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина заявила, що найближчим часом створить робочу групу в уряді для формування позиції на переговори щодо оновлення Угоди про асоціацію з ЄС та торгових параметрів.
Виконано
Сказано 9 квітня 2021 р.

Джерело

  • https://ua.interfax.com.ua/news/interview/736484.html
  • Лист офісу Віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Результат

За інформацією наданою від 11 лютого 2022 року, робоча група була створена відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 р. No 425 «Про утворення Міжвідомчої робочої групи щодо проведення оцінки досягнення цілей та оновлення додатків до Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони».

7 вересня 2021 року відбулося установче засідання щодо встановлення алгоритму оновлення окремих додатків до Угоди про асоціацію. Подальша робота відбувалася у секторальних підгрупах для підготовки Української оцінки досягнення цілей Угоди про асоціацію, яка була передана Стороні ЄС під час 23-го Саміту Україна-ЄС 12 жовтня 2021 року.

Отже, обіцянці присвоєно статус "виконано".