Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний

Разумков пообіцяв, що законопроєкт № 4467 буде прийнято без суттєвих змін

14 грудня 2020 року Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков пообіцяв, що законопроєкт № 4467 "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" буде прийнято без суттєвих змін "Щодо першого питання: ні, там нічого додаватися не буде. Проєкт закону зареєстровано, ви його бачили на сайті, змінювати його ніхто не буде. Єдине питання, яке змінюється, на жаль, уже не в перший рік, це змінюється.. спочатку з 19-го на 20-ий, тепер з 20-го на 21-ий, сподіваюся, що 22-го уже не буде. Але більше додаткових позицій у цей законопроєкт додаватися не буде і саме тому я сподіваюся, що усі фракції готові будуть до того, що це питання буде розглядатися і за основу, і в цілому. Я впевнений, що не всі його будуть підтримувати в залі Верховної Ради України, але, наскільки я розумію ситуацію, то голосів для прийняття цього законопроєкту достатньо" - відповів Дмитро Разумков на запитання щодо внесення змін у законопроєкт № 4492 "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" (6:05 – 7:20).
Архів
Сказано 14 грудня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/nK-h_LS0hlI?t=365
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=4467&skl=10
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3154809-rada-prodovzila-na-rik-diu-zakonu-pro-osoblivij-status-donbasu.html

Результат

14 грудня 2020 року Верховною Радою України було внесено законопроєкт №4467 "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей", який дійсно не передбачав суттєвих змін ("за" проголосували 304 депутати) Дмитро Разумков підтримав це рішення.

Обіцянка переноситься в архів згідно з пунктом 1.2.4 регламенту, оскільки законопроєкт було винесено без істотних змін одразу, що означає анонс.