Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр молоді та спорту України

Гутцайт запевнив, що у січні-лютому 2021 року відбудеться здача в експлуатацію спортивного "магніту" у місті Буча Київської області

25 січня 2021 року міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт заявив, що у січні-лютому 2021 року відбудеться здача в експлуатацію спортивного "магніту" у місті Буча Київської області. "З 2010 року об’єкт в Бучі стояв і ніхто не брався за те, щоб добудувати цей спортивний об’єкт. І ви подивитесь, що у січні-лютому він буде зданий, де буде новий спортивний комплекс, де будуть вуличні баскетбольні площадки, футбольні площадки, але це буде реально магніт для Київської області, куди зможуть не лише бучанці приходити місцеві жителі займатись спортом, а з Ірпеня будуть приїжджати", - сказав Вадим Гутцайт (відео 5:32-5:54).
Не виконано
Сказано 25 січня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/KNmUHegJxz0?t=332
  • Лист Міністерства молоді та спорту України від 25 березня 2021 року

Результат

Враховуючи те, що протягом січня-лютого 2021 року спортивний "магніт" у місті Буча Київської області не був зданий в експлуатацію, обіцянка отримала статус "не виконано".

Відповідно до листа Міністерства молоді та спорту України від 25 березня 2021 року, у період з 26 січня 2021 року по 28 лютого 2021 року об'єкт спортивної інфраструктури "Будівництво спортивного блоку в комплексі з будівлями загальноосвітньої школи № 2" у місті Буча Київської області не був введений в експлуатацію.

Введення в експлуатацію вищевказаного спортивного "магніту" попередньо заплановано на серпень 2021 року.