Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Прем'єр-міністр України

Шмигаль пообіцяв ініціювати притягнення голів ОДА до дисциплінарної відповідальності за затримки з доплатами медикам за вересень 2020 року

9 жовтня 2020 року прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пообіцяв ініціювати притягнення голів ОДА до дисциплінарної відповідальності за затримки з доплатами медикам за вересень 2020 року: «Попрошу міністра охорони здоров'я надати інформацію, на її основі уряд буде робити подання на Офіс Президента для притягнення до дисциплінарної відповідальності відповідних голів ОДА».
Не виконано
Сказано 9 жовтня 2020 р.

Джерело

  • https://www.kmu.gov.ua/news/premyer-ministr-sklikav-naradu-z-regionami-shchodo-situaciyi-z-covid-19
  • Лист Офісу президента
  • Запит редакції

Результат

Нагадаємо, 9 жовтня 2020 року Денис Шмигаль повідомив, що залишається не розв’язаною проблема з доплатами до заробітних плат медичним працівникам за вересень. За його словами, не відбулися виплати майже в 160 закладах у різних областях. У зв'язку з цим прем'єр і пообіцяв ініціювати притягнення голів ОДА до дисциплінарної відповідальності перед Офісом президента.

Редакція направила запит до Офісу президента. На Банковій 21 січня 2021 року повідомили про відсутність у профільних підрозділах інформації стосовно отримання документів щодо притягнення голів ОДА до дисциплінарної відповідальності за затримки з доплатами медикам за вересень 2020 року. На основі цієї інформації, обіцянці присвоєно статус «не виконано».