Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр культури та інформаційної політики України

Ткаченко запевнив, що у 2020 році запрацює реєстр туристичних учасників ринку та об'єктів

В інтерв'ю опублікованому 11 вересня 2020 року міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко заявив, що у 2020 році запрацює реєстр туристичних учасників ринку та об'єктів.
Не виконано
Сказано 11 вересня 2020 р.

Джерело

  • https://life.pravda.com.ua/culture/2020/09/11/242296/
  • Лист Міністерства культури та інформаційної політики від 31 грудня 2020 року

Результат

Враховуючи те, що у 2020 році Єдиний туристичний реєстр, де мають бути включені відомості про усіх суб'єктів туристичної діяльності та інші відомості щодо організації туристичної діяльності, не був запущений, обіцянка отримала статус "не виконано".

Відповідно до листа Міністерства культури та інформаційної політики України від 31 грудня 2020 року, станом на поточну дату Єдиний туристичний реєстр, де мають бути включені відомості про усіх суб'єктів туристичної діяльності та інші відомості щодо організації туристичної діяльності, не був запущений, оскільки на сьогодні відсутні правові підстави та не визначені умови для створення та функціонування реєстру.

Питання, які пов'язані із підготовкою до запуску роботи Єдиного туристичного реєстру, включені до плану роботи на 2021 рік Державного агентства розвитку туризму України, що реалізує державну політику у сфері туризму та курортів.