Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський запевнив, що до листопада 2020 року перші 120 приймальних відділень будуть реконструйовані

22 вересня 2020 року президент України Володимир Зеленський запевнив, що до листопада 2020 року перші 120 приймальних відділень будуть реконструйовані.
Не виконано
Сказано 22 вересня 2020 р.

Джерело

  • https://www.president.gov.ua/news/moz-obicyaye-viplachuvati-pidvisheni-zarplati-medikam-vzhe-v-63853
  • https://www.slovoidilo.ua/2020/11/16/novyna/polityka/oleksij-chernyshov-robyty-pozhertvu-raxunok-rehionalnoho-rozvytku-ce-suyicyd
  • Лист Міністерства

Результат

12 листопада 2020 року в інтерв'ю для аналітичного порталу «Слово і діло» міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов не звітував про завершення будівельно-ремонтних робіт в 120 приймальних відділеннях. Натомість він розповів, демонструючи будівельну готовність в гаджеті, що: «Ось у нас уже з 210 приймальних розпочаті роботи по 192. Це багато, тому що ми їх почали будувати набагато пізніше, аніж планувалось спочатку. До кінця року вони повинні бути готові». Враховуючи цю інформацію, обіцянці присвоєно статус «не виконано».

З листа Міністерства розвитку громад та територій стало відомо, що станом на 1 листопада були завершені роботи на 5 об'єктах з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров'я у госпітальних округах, що фінансуються за рахунок субвенції та реалізуються в рамках програми «Велике будівництво».