Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Бакунець пообіцяв, що "Довіра" не підтримає законопроект №3475, якщо в ньому не виправлять ряд норм

2 вересня 2020 року народний депутат Павло Бакунець пообіцяв, що депутатська група "Довіра" не буде підтримувати законопроект №3475 "Про адміністративну процедуру". "Тому депутатська група "Довіра" в цілому в другому читанні не буде підтримувати даний законопроект, поки в ньому чітко не буде зафіксовано цих меж: які повноваження будуть у місцевих радах, а які в адміністраціях, і кому буде передано місцеве майно. Ми за те, аби воно було передане місцевим радам ", - заявив нардеп (відео 1:00:55-1:01:15).
Архів
Сказано 2 вересня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/hNn_Jtqm4eQ?t=3655
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=17007

Результат

16 листопада 2021 року Верховна Рада України у другому читанні та в цілому ухвалила законопроєкт про адміністративну процедуру (№3475). Даний документ розроблено з метою забезпечення ефективного та якісного рівня законодавчої регламентації процедур зовнішньо-управлінської діяльності органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб та інших суб’єктів, які законом уповноважені здійснювати владні управлінські функції, та захисту прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у відносинах із державою.

Згідно з текстом законопроєкту, а саме розділу II, визначається статус адміністративного органу, склад та статус учасників адміністративного провадження (адресат, заявник, оскаржувач, особа, проти якої або стосовно якої адміністративним органом ініційовано адміністративне провадження, зацікавлена особа) та осіб, які сприяють розгляду адміністративної справи (свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі), їх права та обов’язки.

Обіцянка переноситься в категорію "архівні обіцянки", оскільки ми не знаємо яким чином повела б себе депутатська група "Довіра", якби не були враховані їх пропозиції