Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "ГОЛОС"
  • Член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки

Рахманін пообіцяв регулярно ходити на ТСК щодо вибухів на арсеналах

4 травня 2020 року народний депутат України Сергій Рахманін пообіцяв регулярно ходити на ТСК щодо вибухів на арсеналах. "Робота ТСК має бути доведена до логічного завершення. Я планую, що після того, як ми її проголосували, я буду регулярно на неї ходити", - заявив він (відео 59:05-59:50).
У процесі
Сказано 4 травня 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=C_lbhFQ4Ics
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3016441-robotu-tsk-z-rozsliduvanna-vibuhiv-na-artskladah-prodovzili-na-piv-roku.html
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/400-20#Text
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_temp_komity?pidid=3211

Результат

30 квітня 2020 року Верховна Рада продовжила на пів року роботу парламентської слідчої комісії, що вивчала обставини пожеж на п’яти складах боєприпасів у 2014-2018 роках у містах Ічня, Калинівка, Балаклія, Сватове та Кривий Ріг.

Відповідно до регламенту слідчі комісії інформують про свою діяльність шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті Верховної Ради України протоколів, стенограм, аудіо- та відеозаписів відкритих засідань слідчої комісії, а також повідомлень про дату, час та місце проведення відкритих засідань.

Станом на 08 червня 2021 року комісія не припинила свою діяльність. Редакція направила запит до голови ТСК для з'ясування присутності депутата під час засідань.

Редакція направила повторний запит для підтвердження інформації, оскільки попередній запит було проігноровано Давидом Арахамією.