Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський пообіцяв невідкладно забезпечити підпорядкування корпусів, якими користується Запорізький госпіталь ветеранів війни, у власність ОДА

19 серпня 2020 року президент України Володимир Зеленський пообіцяв «впродовж кількох тижнів» передати корпуси, якими користується Запорізький госпіталь ветеранів війни, у власність ОДА.
Не виконано
Сказано 19 серпня 2020 р.

Джерело

  • https://www.president.gov.ua/news/zaporizkij-gospital-dlya-veteraniv-vijni-maye-pracyuvati-pre-62797
  • Лист Запорізької ОДА від 22 жовтня 2020 року
  • https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vidnesennya-neruhomogo-majna-a1168r

Результат

Нагадаємо, відповідно до регламенту, умовні терміни «декілька тижнів» прирівнюються до «упродовж одного місяця», в даному випадку – до 19 вересня. Уряд ухвалив розпорядження про віднесення нерухомого майна до сфери управління Запорізької обласної державної адміністрації лише 23 вересня (№ 1168-р). А з листа Запорізької ОДА від 22 жовтня 2020 року стало відомо, що все ще здійснюються заходи організаційно-правового характеру для оформлення процесу передачі нерухомого майна в управління ОДА. Комісію з передачі було створено лише 15 жовтня.

Впродовж кількох тижнів не було забезпечено підпорядкування корпусів, якими користується Запорізький госпіталь ветеранів війни, у власність ОДА, – обіцянка отримує статус «не виконано».