Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Тернопільської обласної державної адміністрації

Труш обіцяє до вересня 2020 року завершити облаштування нового спортивного майданчика Чортківського державного медичного коледжу

22 липня 2020 року голова Тернопільської міської ради Володимир Труш пообіцяв до вересня 2020 року завершити облаштування нового спортивного майданчика Чортківського державного медичного коледжу. "Роботи зараз тривають. Комплекс йде під закінчення. Тобто, до вересня місяця ми його точно здамо, тому що навчальний рік починається з вересня і діти вже будуть мати можливість тут проводити своє дозвілля", - запевнив очільник області (відео 0:27-0:40).
Архів
Сказано 22 липня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/gA5x5KhRRMs
  • Лист Тернопільської ОДА від 30 вересня 2020 року

Результат

30 вересня 2020 року Тернопільська міська рада повідомила, що роботи з реконструкції спортивного майданчика Чортківського державного

медичного коледжу по вул. Млинарській, 14-А у місті Чорткові Тернопільської області станом на 1 вересня не завершено, через відсутність місцевого співфінансування проєкту.

Враховуючи, що роботи не завершено вчасно через невиконання фінансових зобов'язань збоку місцевої об'єднаної територіальної громади, тому обіцянку перенесено до архіву.