Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Перший заступник Голови Верховної Ради України

Корнієнко пообіцяв представити дашборд, який стосується перебігу виборчих кампаній

29 липня 2020 року голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко пообіцяв представити дашборд (інфопанель), який стосується перебігу виборчих кампаній. "Є медійна складова, звичайно, є діджитал, і є великий ІТ-відділ, який працює над інноваційним продуктом, який ми скоро представимо на пресконференції окремій. Це так звані дашборди по перебігу кампаній. Це така велика інтерактивна дошка в інтернеті, на якій видно – який штаб що робить, як виконують задачі, скільки кандидатів, скільки членів комісії, скільки зареєстровано, які є проблеми, де є "зелені" зони, де "червоні". Це дасть можливість нам як керівництву партії приймати оперативні рішення. Також – всі партії це завжди роблять, ми тут не нові в цьому, але ми робимо теж своє – це велика система СRM по управлінню кандидатами і членами комісії. Це велика база даних, в яку загружаються всі члени комісій, всі кандидати", – сказав Корнієнко.
Не виконано
Сказано 29 липня 2020 р.

Джерело

  • https://www.pravda.com.ua/rus/articles/2020/07/29/7261033/
  • https://www.youtube.com/watch?v=YxkrsmKg7hY
  • https://nszu.gov.ua/covid/dashboard

Результат

Дашборд – це візуальне відображення даних, згрупованих за змістом на одному екрані для легшого візуального сприйняття інформації. Саме таку інфопанель було створенно у квітні 2020 року з метою контролю епідеміологічної ситуації щодо covid-19 в Україні.

Станом на 20 жовтня 2020 року ані на офіційних сайтах партії "Слуги народу", ані особисто народний депутат України Олександр Корнієнко не опублікував інформацію про створення та використання дашборду пов'язаного із виборчим процесом, зокрема 31 серпня 2020 року на прес-піході після з'їзду партії.

Обіцянка отримує статус "не виконано".