Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал обіцяє надати щомісячні стипендії для кращих випускників, які будуть вчитися у вищих навчальних закладах Тернополя

22 липня 2020 року міський голова Тернополя Сергій Надал пообіцяв надати щомісячну стипендію у розмірі 1000 гривень для кращих випускників тернопільських шкіл, які будуть вчитися у вищих навчальних закладах міста. Кращими випускниками є ті, хто здав ЗНО на 200 балів з будь-якого предмета. "Якщо вони виберуть для себе і залишаться навчатись в одному з вищих навчальних закладів міста Тернополя - вони отримають щомісячну стипендію у розмірі 1000 гривень", - запевнив мер (відео).
Виконано
Сказано 22 липня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/77nfF1uzvvY
  • Лист Тернопільської міської ради від 28 січня 2021 року

Результат

28 січня 2021 року Тернопільська міська рада повідомила, що у 2020 році щомісячну стипендію в розмірі 1000 гривень за високі досягнення у ЗНО (200 балів) отримало чотири випускники закладів освіти міста, які навчаються у Тернопільському національному медичному університеті ім. Горбачевського. Варто зазначити, що три випускники отримували зазначену стипендію у січні-серпні 2020 року, а один випускник у вересні-грудні.

Тобто, після фіксування обіцянки один випускник 2020 року з максимальним балом по ЗНО залишився у вищому навчальному закладі міста, за що отримує щомісячну стипендію у розмірі 1000 гривень, тож обіцянку виконано.