Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Загородний пообіцяв привчати дітей області до роздільного збору сміття

3 липня 2020 року голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний пообіцяв привчати дітей області до роздільного збору сміття. “Головне в даній ідеї – це екологічна освіта наших мешканців. Адже, починаючи з малечі дитсадка чи школяра ми будемо наочно вчити та прививати культуру роздільного збору, зберігання та переробки відходів”, – переконаний Михайло Загородний.
Виконано
Сказано 3 липня 2020 р.

Джерело

  • https://km-oblrada.gov.ua/v-poli-zoru-oblasnoi-radi-ekologichna-o/
  • Лист заступника голови адміністрації Олексія Лисюка

Результат

За інформацією наданою від 4 грудня 2020 року з метою формування екологічної культури у дітей було організовано заочний конкурс "Природа України очима дітей Хмельниччини". Впродовж року проводилися заходи Екологічної тематики одним із яких був семінар щодо поводження з побутовими відходами та важливості сортування твердих побутових відходів.

Проведено тематичні заходи «Сортуємо сміття - дбаємо про майбутнє!», організовано конкурси на кращу листівку та малюнок «Зберігай довкілля - сортуй відходи!», розміщено (за можливості) контейнери для роздільного збирання вторинної сировини, створено куточки агітаційних матеріалів «Запобігання забрудненню довкілля».

Враховуючі всі докладені зусилля у виконанні даної обіцянки їй присвоєно статус Виконано.