Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Потураєв пообіцяв, що законопроект №2362 Максима Бужанського буде винесено на голосування до Верховної Ради

18 червня 2020 року народний депутат України Микита Потураєв пообіцяв, що законопроект №2362 " Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, щодо навчання державою мовою в закладах освіти", ініціатором якого є нардеп Максим Бужанський, буде винесено на голосування до зали Верховної Ради. "Якщо навіть висновок негативний буде підтриманий комітетом, то це не означає, що законопроект народного депутата Максима Бужанського не піде на голосування в залу. Тобто він піде на голосування в зал", - заявив нардеп (відео 33:48-34:04).
Архів
Сказано 18 червня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/K6v1FpmhNVc?t=2028
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_2?id=&pf3516=2362&skl=10

Результат

1 вересня 2020 року законопроект № 2362 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо навчання державою мовою в закладах освіти" було знято із розгляду.

Обіцянка потрапляє в "Архів", оскільки законопроект втратив свою актуальність станом на 1 вересня 2020 року, тому не було змоги винести його на голосування до зали Верховної Ради.

Однак, варто додати, що законопроект пройшов комітет, хоч і з негативним висновком, але був готовий до винесення на голосування у залу Верховної Ради.