Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр розвитку громад та територій України

Чернишов пообіцяв особисто підтримати проєкт прибудови до основної будівлі спортивної зали комунального закладу "Черкаський навчально-реабілітаційний центр "Країна добра"

23 квітня 2020 року міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов заявив, що особисто підтримає проєкт прибудови до основної будівлі спортивної зали комунального закладу "Черкаський навчально-реабілітаційний центр "Країна добра".
Архів
Сказано 23 квітня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/oleksiy.chernyshov/posts/240729980671101?__tn__=-R
  • Лист Міністерства розвитку громад та територій України від 26 січня 2021 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства розвитку громад та територій України від 26 січня 2021 року, проєкт "Черкаський навчально-реабілітаційний центр "Країна добра" Черкаської обласної ради по вулиці Подолинського, 11/1, у місті Черкаси - реконструкція будівлі комунального закладу" фінансувалась у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, касові видатки склали близько 17 мільйонів гривень.

У листі відсутня інформація щодо особистої підтримки реконструкції вищезазначеного проєкту збоку міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

Редакція не змогла розтлумачити слова "особисто підтримаю цей проект", тому публікацію було перенесено до розділу архів.