Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий має намір створити центри для людей похилого віку в кожному районі Львова

13 лютого 2020 року міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що має намір створити в кожному районі міста центри для людей похилого віку. "Ми готуємо приміщення під центри для "сеньйорів" - людей старшого віку. Де людина може прийти та себе вільно почувати... Тому такі центри ми маємо намір створити", - зазначив мер.
У процесі
Сказано 13 лютого 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://youtu.be/GON-vmETJ04
  • https://city-adm.lviv.ua/news/society/social-sphere/284968-u-lvovi-vidkryiut-shche-try-tsentry-dennoho-dozvillia-dlia-liudei-povazhnoho-viku-2

Результат

Станом на 5 квітня 2021 року у Львові діє 10 центрів денного дозвілля для людей похилого віку. Варто зазначити, що 6 з них діє при церквах містах. Інші центри розмістили за такими адресами: при відділенні соціальної адаптації (вул. Кирилівська, 3а); при Галицькому відділенні соціальної допомоги вдома (вул. Франка, 41); при Центральній міській дитячій бібліотеці (вул. Окуневського, 3). Також у 2020 році відкрито центр дозвілля для пенсіонерів в смт Рудно.

Також у планах міста в 2021 році створити ще 3 такі центри: на вул. Коперника, 16, у м. Винники та в смт Брюховичі. Планується, що до 2024 року таких центрів денного дозвілля у Львові буде 20.