Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кривого Рогу

Вілкул обіцяє найближчим часом побудувати в місті 4 сучасних блокових котельних

Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул 11 листопада 2011 року повідомив, що планується вже найближчим часом побудувати в місті 4 сучасних блокових котельних. Це дозволить підвищити якість послуг із забезпечення гарячою водою і теплом у будинках тисяч криворіжан, а також значно заощадити витрати на природний газ, електроенергію і воду.
Не виконано
Сказано 11 листопада 2011 р.

Джерело

  • http://www.kryvyirih.dp.ua/ua/st/pg/111111139182509_n/index.html
  • Лист начальника управління благоустрою та житлової політики виконкому Криворізької міської ради О.Катриченка
  • Лист секретаря міської ради С. Маляренко

Результат

Як повідомили у Криворізькій міській раді, протягом 2012 року блочні котельні в місті не будувались. У 2013 році побудовано та введено в експлуатацію модульну котельну на військовому містечку - 33 у Довгинцівському районі.

Відповідно до листа Криворізької міської ради від 20 лютого 2014 комунальним підприємством «Криворіжтепломережа», згідно з програмою залучення коштів міжнародних фінансових установ, спільно з ДП «Центр державно-приватного партнерства» розробило Бізнес-план (ТЕО) «Децентралізація системи теплопостачання з виводом з експлуатації котельної на території ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Даний проект отримав схвалення асамблеї Е5Р у Люксембурзі. Орієнтовна вартість проекту складає 233 491,9 тис. грн. Це – кредитні кошти, що залучаються на 300 місяців з пільговим періодом на 6 років. Для забезпечення споживачів тепловою енергією пропонується побудувати 20 локальних районних котелень, частина з яких на базі існуючих теплорозподільчих пунктів.

Підприємство КПТМ «Криворіжтепломережа» в грудні 2014 розглянуло проект технічного завдання «Централізована система теплопостачання міста Кривого Рогу/Україна», наданого спеціалістами ЄІБ. В ході розгляду проекту технічного завдання суттєвих питань або заперечень за структурою або змістом не виникло.