Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Перший заступник голови Комітету з питань транспорту та інфраструктури
  • Член депутатської фракції "ГОЛОС"

Клименко у передвиборчій програмі пообіцяла гарантувати військовим доступ до всіх військово-медичних закладів для лікування

15 червня 2019 року на офіційному сайті політичної партії "Голос" була опублікована передвиборча програма партії, за списком якої йшла кандидатка в народні депутати Клименко Юлія з обіцянкою гарантувати військовим можливість лікуватись у всіх військово-медичних закладах, незалежно від роду військ.
Виконано
Сказано 15 червня 2019 р.

Джерело

  • https://goloszmin.org/program
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=2490

Результат

20 грудня 2019 року депутати ВРУ проголосували в цілому за проєкт закону№1198. Законопроектом передбачається збільшення соціальної захищеності учасників АТО/ООС, волонтерів і добровольців, а також осіб, які стали інвалідам внаслідок бойових дій на території інших держав, шляхом надання їм права на безкоштовну медичну допомогу в закладах охорони здоров'я Міністерства оборони, СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Міністерства внутрішніх справ, інших центральних органів виконавчої влади, які відповідно до закону здійснюють керівництво військовими формуваннями. Народний депутат проголосував "за". Обіцянка отримує статус "виконано".