Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пристайко пообіцяв надати роз'яснення щодо причин поїздки президента України Володимира Зеленського в Оман

20 січня 2020 року міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що надасть роз'яснення щодо причин поїздки президента України Володимира Зеленського в Оман.
Виконано
Сказано 20 січня 2020 р.

Джерело

  • https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2859302-pristajko-pro-poizdku-zelenskogo-v-oman-mi-vam-use-rozasnimo-svogo-casu.html
  • https://www.facebook.com/ivanna.klympushtsintsadze/posts/10221543374592637
  • Лист від Міністерства закордонних справ від 5 лютого 2020 року

Результат

6 лютого 2020 року народний депутат України від фракції "Європейська солідарність" Іванна Климпуш-Цинцадзе оприлюднила відповідь на депутатський запит від МЗС України щодо причин візиту президента України Володимира Зеленського в Оман.

Відповідно до листа від Міністерства закордонних справ України від 5 лютого 2020 року, у січні 2020 року у місті Маскат відбулись заходи з презентації туристичного потенціалу України і Омана. Також було зазначено, що проведені зустрічі президента України Володимира Зеленського в Омані були спрямовані на підтримку позитивної динаміки українсько-оманського співробітництва, координацію взаємних кроків, спрямованих на зміцнення дипломатичних відносин між країнами, активізацію двостороннього торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва.

Враховуючи відповідну інформацію, обіцянка отримала статус "виконано".