Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Закупити книги Романа Горака для бібліотек Львівської області

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк 13 вересня 2012 року пообіцяв закупити книги Романа Горака «Третя варта. Есеї про Івана Франка» та «Прозвані юродивими. Есеї про Тараса Шевченка» для 50-ти районних бібліотек Львівської області. Про це він сказав під час прес-конференції на честь відкриття чергового Форуму книговидавців у Львові.
Архів
Сказано 13 вересня 2012 р.

Джерело

  • http://old.loda.gov.ua/old/ua/news/itm/7045/
  • http://loda.gov.ua/zvernennya-holovy-lvivskoji-oda-myhajla-kostyuka-do-informatsijno-analitychnoho-internet-vydannya-zaxid-net-ta-ho-forum-vydavtsiv.html

Результат

Львівська обласна державна адміністрація придбала для бібліотек Львівщини книжки на суму 10 тис. грн. Про це сказано в зверненні голови ЛОДА Михайла Костюка до інтернет-видання «ZAXID.NET» та ГО «Форум видавців». Зокрема, на ці кошти було придбано та передано Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці книги Романа Горака «Третя варта. Есеї про Івана Франка» та «Прозвані юродивими. Есеї про Тараса Шевченка». Вручення книжок відбулось 28 вересня, пізніше книги було розповсюджено бібліотекам області.