Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мунтян пообіцяв докладати усіх зусиль для кращого функціонування медичних установ

13 листопада 2019 року голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян пообіцяв докладати усіх зусиль, аби медичні установи області функціонували якнайкраще. «Представницька влада краю вважає одним з головних пріоритетів підтримку галузі охорони здоров’я. Я особисто докладатиму усіх зусиль, аби медичні установи краю функціонували якнайкраще», - наголосив Іван Мунтян.
Виконано
Сказано 13 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://cvnews.cv.ua/post/view/1573621925-u-chernivcyah-rekonstruyuyut-centr-ekstrenoi-medichnoi-dopomogi
  • Лист Чернівецької обласної державної адміністрації від 19 липня 2021 року

Результат

19 липня 2021 року Чернівецька обласна державна адміністрація повідомила, у 2020 році було відремонтовано 5 приймальних відділень опорних лікарень області, також придбано 5 комп'ютерних томографів на 73 млн гривень, окремо здійснено закупівлю 5 рентгенів та 5 апаратів ультразвукової діагностики.

У 2020 році на боротьбу з коронавірусом виділено 146 506 500 гривень, які витратили на проведення ремонтних та технічних робіт з обслуговування дихальної апаратури, купівлю медичного обладнання.

У 2021 році здійснено закупівлю коштом обласного бюджету дефібрилятори, центральні станції з моніторингу у кількості 7 одиниць, монітори, аналізатори крові та аналізатори сечі. У I кварталі цьогоріч придбано 75 кисневих концентраторів на купівлю виділено 4 429 500 гривень з бюджету області. Усі ліжка, які призначені для хворих на COVID-19, обладнані кисневими точками доступу.

Оскільки вживались заходи збоку обласної влади, щодо покращення умов функціонування медичних закладів, то обіцянка отримує статус "виконано".