Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Нагорняк пообіцяв подати законопроект щодо додаткових інвестиційних можливостей для проведення масштабної енергомодернізації

7 листопада 2019 року народний депутат України Сергій Нагорняк пообіцяв найближчим часом подати до Верховної Ради України законопроект щодо додаткових інвестиційних можливостей для проведення масштабної енергомодернізації.
Виконано
Сказано 7 листопада 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/nagornyak.s/posts/3187077114696558?__tn__=-R
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=67768
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=70408

Результат

Станом на 27 листопада 2020 року народний депутат Нагорняк подав ряд законопроектів:

1) Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання розвитку енергосервісу (№2543-1). Документ передбачає забезпечення надання державної підтримки проектам будівництва об’єктів відновлюваної енергетики, який водночас зменшить фінансове навантаження на ціну електричної енергії від підтримки виробників з ВДЕ та забезпечить умови для продовження інвестицій, та вдосконалить законодавство щодо надання державних гарантій. Законопроект було повернуто на доопрацювання ініціатору внесення;

2) Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання розвитку енергосервісу (№4274-1). Як зазначається в пояснювальній записці даний законопроект сприятиме реалізації цілеспрямованої інвестиційної політики держави у сфері енергозбереження, спрямованої на зменшення споживання енергоресурсів та енерговитрат бюджетних установ всіх рівнів, створить умови для залучення інвестицій, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності, розвитку української промисловості, що виробляє енергоефективне обладнання, і, відповідно, стабілізації та розвитку економіки України.

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки обидва поданих законопроекти передбачають розвиток інвестиційних можливостей в енергетичній сфері.