Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє ініціювати приведення Угоди про асоціацію у відповідність із реальним потенціалом політичної асоціації та економічної інтеграції України до ЄС

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє ініціювати приведення Угоди про асоціацію у відповідність із реальним потенціалом політичної асоціації та економічної інтеграції України до ЄС.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://program.kmu.gov.ua/meta/ukraina-vidpovidae-kriteriam-clenstva-v-evropejskomu-souzi
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту «Програма діяльності Кабінету Міністрів України», який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 14 лютого 2020 року, за ініціативи української сторони було запропоновано започаткувати лише неформальний переговорний процес стосовно перегляду та модернізації Угоди про асоціацію.

Протягом шести місяців каденції уряду не вдалося ініціювати приведення Угоди про асоціацію у відповідність із реальним потенціалом політичної асоціації та економічної інтеграції України до ЄС, тому обіцянка «не виконана».