Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук у програмі обіцяє імплементувати Регламент ЄС щодо визначення вимог до будівельних виробів та їх технічної апробації

4 жовтня 2019 року Верховна Рада України ухвалила програму діяльності уряду. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук у програмі обіцяє імплементувати Регламент ЄС 305/2011 щодо визначення вимог до будівельних виробів та їх технічної апробації для того, щоб нові будівельні норми відповідали міжнародно визнаним принципам нормування у будівництві.
Не виконано
Сказано 4 жовтня 2019 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=66959
  • https://program.kmu.gov.ua/
  • https://www.kmu.gov.ua/uryad-ta-organi-vladi/team

Результат

Відповідно до інформації урядового сайту "Програма діяльності Кабінету Міністрів України", який створено для моніторингу діяльності уряду та міністерств, від 4 лютого 2020 року, розробити, ухвалити на засіданні Кабміну та супроводжувати до ВРУ проєкт Закону України, що імплементує Регламент 305/2011 Європейського Парламенту і Ради, що встановлює гармонізовані умови для розміщення на ринку будівельних виробів передбачено у період з січня 2020 року до кінця квітня 2021 року.

Протягом 2020-2024 років Мінрегіон мав розробити ряд підзаконних актів до вищезазначеного закону.

Протягом шести місяців каденції уряду не вдалося імплементувати Регламент ЄС щодо визначення вимог до будівельних виробів та їх технічної апробації, тому обіцянка «не виконана».