Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Туринок пообіцяв зрушити з місця питання побудови мостових переходів через річку Дніпро та відновити Дніпровську ГЕС

14 жовтня 2019 року голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Туринок пообіцяв зрушити з місця питання побудови мостових переходів через річку Дніпро та відновити Дніпровську ГЕС.
Архів
Сказано 14 жовтня 2019 р.

Джерело

  • https://www.zoda.gov.ua/news/47442/ruh-po-grebli-dniprovskoji--ges-povnistju-vidnovleno-pislya-rekonstruktsiji-dorozhnogo-polotna.html
  • Лист Запорізької ОДА від 14 трапвня 2020 року

Результат

Станом на 14 травня 2020 року за інформацією Служби автомобільних доріг у Запорізькій області, яка є замовником робіт на об'єкті «Будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі (автомобільна дорога загального користування державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь «Під'їзд до о. Хортиця (автотранспортна магістраль через р. Дніпро у м. Запоріжжі)» тривають роботи з будівництва І черги, а саме: виконуються підготовчі роботи з організації будівельного майданчика підрядної організації.

20 травня 2020 року Кабінет міністрів погодив звільнення Віталія Туринка з посади голови Запорізької ОДА. Оскільки надалі він не матиме повноважень на виконання цієї обіцянки, її перенесено до архіву.